Zoetermeer en payrolling

Zoetermeer, voorheen bekend als ‘groeigemeente’. Den Haag had ruimte gebrek en uitbreiding werd gezocht in de omliggende gemeentes. Het dorpje Zoetermeer werd in 1962 aangewezen als groeikern en is sindsdien uitgegroeid tot een heuse stad van ongeveer 120.000 inwoners. Het bedrijfsleven heeft de stad ook ontdekt en er zijn dan ook diverse locaties waar bedrijven, uit vooral de handel en diensten sector, geconcentreerd zijn. Zoetermeer zet in op ICT ontwikkeling voor bedrijven en consument, met de aanleg van een glasvezelnet.
Waar veel bedrijven zijn, werken vanzelfsprekend veel mensen en daarom kan Payroll Zoetermeer de Zoetermeerse ondernemers een hoop werkzaamheden uit handen nemen.

Payroll Zoetermeer

Bij het wordt payroll denken we vaak aan de salarisadministratie, maar payrolling gaat verder dan het overnemen van de salarisadministratie alleen. Bij payrolling wordt, in het kort gezegd, het personeel in dienst genomen door het payrollbedrijf. Het personeel krijgt dus een contract met het payrollbedrijf. Hiermee komen alle juridische verantwoordelijkheden voor rekening van het payrollbedrijf. Bij Payroll Zoetermeer kunnen wij het u haarfijn uitleggen.

Werkgevers en payroll Zoetermeer

Door ‘overname’ van uw personeel, heeft u als werkgever niet meer te maken met zaken als bijvoorbeeld salarisadministratie en de betreffende belastingwetgeving, de sociale verzekeringen en verzuimbegeleiding. U blijft zelf verantwoordelijk voor aanname van personeel en u bepaalt het salaris van de medewerkers.
In het kort gezegd: uw overheadkosten verlagen en wordt u verlost van een aantal verplichtingen, waardoor u zich weer meer de kern van uw business kunt bezighouden!
Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Werknemer en payroll Zoetermeer

Werknemers zijn, op papier, in dienst van het payrollbedrijf, maar blijven voor hun ‘oude’ werkgever werken. Door de expertise die het payrollbedrijf in huis heeft, zijn de werknemers verzekert van een juiste en correcte toepassing van wetgeving en CAO’s. Vanzelfsprekend vinden betaling van salaris en het vakantiegeld, vakantiedagen en pensioenafdrachten altijd tijdig plaats.

Freelance/ZZP en payroll Zoetermeer.

Ook voor freelancers en ZZP’ers kan payrolling ingezet worden. Hierbij komt u op de loonlijst van het payrollbedrijf, maar u blijft zelf uw tarieven bepalen. De administratieve en financiële verplichtingen worden door het payrollbedrijf overgenomen. U factureert via ons het payrollbedrijf en zij betalen u. U heeft geen debiteurenrisico meer! Doordat u bij ons op de loonlijst staat, bent u automatisch verzekerd voor WW, WIA en Ziektewet.
Geïnteresseerd? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan bij Payrolling Zoetermeer.

Al geïnteresseerd in payrolling?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat payrolling Zoetermeer voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u weten wat het payrolling u uit eindelijk gaat kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Payroll Zoetermeer kan u een aanbieding doen, speciaal toegesneden op uw situatie. Vul de offerte aanvraag in en u kan uw kostenplaatje compleet maken.
Payrolling biedt voordelen voor zowel werkgever als werknemer en freelancers en ZZP’ers!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *