Payrolling in de bouw populair

Het wordt steeds normaler om gebruik te maken van bouw payroll om zowel de eigen werknemers als de freelancers te verlonen. Het wordt steeds ingewikkelder de personeelsadministratie conform de CAO uit te voeren. Ook geeft de economische crisis reden te meer om een flinke flexibele schil in te bouwen. Personeel inzetten met behulp van payroll betekent in principe dat je als werkgever de risico’s en administratieve zaken als het ware uitbesteed. Het payroll bedrag betaal je daarvoor een vast bedrag dat wordt omgerekend naar vaste kosten per uur. Met behulp van payroll bouw weet je dus ook in 1 keer de echte loonkosten zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten staat.

Bouw CAO of payroll CAO

Het wordt steeds gebruikelijker om de CAO te volgen van de inlener, dat is dus in het geval van Payroll bouw, de Bouw CAO. Afhankelijk van in welke fase het personeel zit, kan je ook de uitzend CAO toepassen, dat is goedkoper behalve dat het goedkoper is.

Vrijwaring voor aansprakelijkheid

Als opdrachtgever wil u natuurlijk niet geconfronteerd worden met onbetaalde premies en belastingen. Daarvoor is het noodzakelijk dat u zaken doet met een payrollbedrijf dat NEN-4400 gerectificeerd is, een vrijwaringsverklaring bezit en gebruikmaakt van een G-rekening ten behoeve van de BTW.

Bouw payrol: meer flexibiliteit en lagere loonkosten

Payrolling geeft mogelijkheden om bouwwerknemers en andere werknemers langer flexibel te houden. Dit feit te samen met een efficiƫnte administratie zonder fouten en boetes, zorgt ervoor dat u op loonkosten kan besparen terwijl u dus alle personeelszaken uit besteed. Het loont altijd de moeite omdat door te rekenen. Daarom kan u via deze website meerdere payroll bouw offertes met elkaar vergelijken.

Onze werkwijze

Op het moment dat u uw gegevens invoert op deze website, neemt een medewerker contact op met u om de zaken door te rekenen. Wij sturen uw gegevens door aan maximaal 3 payrollbureaus die zijn gespecialiseerd in bouw payroll. Alle payrolloffertes zijn 100% vrijblijvend!

 

 

 

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *