Payroll Zaandam

Zaandam, gelegen aan de oevers van de rivier de Zaan, is van oudsher bekend om de diverse industrieën die de plaats als vestigingsplaats hebben gekozen. Zo is Zaandam onder andere bekend om zijn cacao industrie. Ook Nederlands grootste kruidenier heeft er zijn hoofdkantoor staan. Vanwege de grote bedrijvigheid in de Zaanstreek is er behoefte ontstaan aan payrolling, een vorm van dienstverlening die voorheen vooral in de horeca werd toegepast. Het payrollbedrijf neemt hierbij personeel en een groot aantal bijbehorende administratieve taken van de ondernemer over.
Payroll Zaandam kan u helpen de juiste payrollpartner voor uw bedrijf te vinden.

Payroll mode grill of serieuze dienstverlening?

Payrolling is onlangs in het nieuws geweest, doordat getracht werd de payrollconstructie te gebruiken om de CAO of het goed werkgeverschap te omzeilen. De rechter heeft hier terecht een stokje voor gestoken. Payroll Zaamdam levert een dienst, die het ondernemerschap een stuk makkelijker kan maken. Door het overnemen van het personeel met alle verantwoordelijkheden en bijbehorende personeels- en salarisadministratie, is payrolling een serieuze optie voor de eigentijdse ondernemer geworden. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij payroll Zaandam en ontdek de payroll mogelijkheden voor uw bedrijf!

Payroll Zaandam, voor wie geschikt?

Payrolling kan gebruikt worden door elk type ondernemer, van multinational tot ZZP’er. Heeft u mensen in dienst, dan heeft u ook de bijbehorende administratie, zoals (sociale)verzekeringen, personeels- en salarisadministratie, verzuimregistratie en begeleiding. Payroll Zaandam kan al deze administratieve taken van u overnemen. Bij payrolling neemt het payrollbedrijf uw werknemers in dienst, waardoor u meer tijd overhoudt voor de bedrijfsvoering.
Voor freelancers en ZZP’ers bestaat ook de mogelijkheid van gebruik te maken van de diensten van payroll Zaandam. In deze constructie wordt de freelancer/ZZP’er door het payrollbedrijf in dienst genomen. Doordat u in loondienst bent heeft u recht op de wettelijke socialevoorzieningen, zoals bijvoorbeeld Ziektewet en WW. De freelancer/ZZP’er blijft echter baas in eigen huis en bepaald zelf tegen welke tarieven wordt gewerkt.
Informeer eens bij payroll Zaandam naar de mogelijkheden voor freelancer/ZZP’ers.

De medewerkers bij payrolling

Voor de medewerkers zal de verandering vooral gevoelsmatig worden ervaren. De verandering is echter slechts administratief, men gaat een nieuw dienstverband aan en op de loonstrook staat de naam van een payrollbedrijf. Men blijft echter werken met dezelfde collega’s op dezelfde plek. Hun rechten blijven dezelfde als waren ze rechtstreeks bij u in dienst, zo genieten de medewerkers ook ontslagbescherming.

De voordelen van payrolling nog eens op een rij

  • voor u: geen salarisadministratie meer
  • voor u: geen personeelsadministratie meer
  • voor u: geen verzuimregistratie en verzuimbegeleiding meer
  • voor u: geen verlof- en urenadministratie meer
  • voor u: geen inversteringen in cursussen arbeidsrecht of bij wijziging van sociale- en belastingwetgeving
  • voor u: inzichtelijke personeelskosten

Aantrekkelijk? Vraag vergelijkende offertes aan bij payroll Zaandam en kijk wat u mogelijk kunt besparen. Besteedt uw tijd en aandacht aan uw kerntaken, wij nemen u de administratieve rompslomp uit handen.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *