Payrolling Tilburg, sterk in opmars!

Met meer dan 200.000 inwoners is Tilburg één van de grotere steden in Nederland. De totale werkgelegenheid is in de afgelopen tien jaar niet sterk veranderd, maar daarentegen is wel meer vraag naar flexibiliteit. Payrolling kan u voorzien in de gevraagde flexibiliteit, dit door het uit handen nemen van de salarisadministratie. Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, aanbieders vergelijken en informatie verkrijgen over het begrip payrolling en payroll Tilburg.

Wat is payroll en voor wie is het handig

Een payrollbedrijf neemt uw personeel, op papier, in dienst en draagt de zorg voor alle administratieve taken zoals loonadministratie, arbeidsovereenkomsten en verzuim. Payrolling wordt tegenwoordig bij veel bedrijven ingezet, zowel grote als kleine bedrijven genieten van de voordelen en flexibiliteit die payrolling kan bieden. Niet alleen is de flexibiliteit aantrekkelijk, ook het gemak en de beperkte risico’s zijn zeer interessant. Een payrollbedrijf neemt de administratie bij u uit handen zodat u meer tijd over heeft voor het ondernemerschap. Dit is natuurlijk al een mooie reden om over te stappen. De leiding op de werkvloer en het werven en selecteren van personeel blijft nog volledig in uw eigen handen. Er zijn vandaag de dag al veel ZZP-ers die hun loonadministratie en facturatie graag overlaten aan een payrollbedrijf.

Voordelen van payrolling

Ondernemers hebben er baat bij om gebruik te maken van payroll. U weet vooraf wat uw personeelskosten zullen zijn en kunt daar rekening mee houden. U betaald een vast tarief en krijgt een maandelijkse factuur met de totale kosten daarop vermeld. Op deze manier heeft u een goede en overzichtelijke inzage in de personeelskosten. De overige voordelen zijn: geen personeelsadministratie meer, geen verzuimbeheer, geen contractbeheer meer te onderhouden, het gebruikmaken van flexibele en tijdelijke contracten, geen loonbelastingaangifte meer te doen, verzekeringen en pensioenadministratie worden ook gedaan. Niet alleen levert u dit een tijdsbesparing op door uw administratie uit handen te geven, het kan ook kostenbesparend zijn. In plaats van allerlei aparte facturen van bijvoorbeeld verzekeringen, pensioenfondsen, accountant en arbodienst worden al uw werkgeversverplichtingen teruggebracht naar één overzichtelijke, maandelijkse factuur.

De kosten van payrolling

De tariefopbouw van payrolling is meestal hetzelfde. De belangrijkste factor is uiteraard het brutoloon. Daarnaast komen er tarieven bij als verzekeringen, pensioenopbouw, verzuim en verlof en de vakantiegelden, de fiscale en sociale lasten. Daarnaast berekend het payrollbedrijf een omrekenfactor, deze omrekenfactor houdt de marge in van het payrollbedrijf. Het is aan te raden om diverse bedrijven met elkaar te vergelijken. De inhoud en omrekenfactor kan nogal verschillen tussen de diverse aanbieders. Laat u ook altijd goed informeren over wat de kosten inhouden. Via onze website payroll Tilburg kunt u meerdere payrollaanbieders vergelijken.

Offerte aanvragen via payroll Tilburg

Op deze pagina  payroll Tilburg, hebben we alle payrollaanbieders in Tilburg voor u verzameld. Wij willen u graag aanraden om bij meerdere bedrijven een offerte aan te vragen, op deze manier krijgt u een duidelijk overzicht van wat een payrollbedrijf voor u kan betekenen. Via onze site kunt u het aanvraagformulier invullen en ontvangt u direct gratis en vrijblijvend meerdere payroll Tilburg offertes per mail.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *