Payroll Nijmegen, waarom?

Er is vandaag de dag veel behoefte aan flexibel personeel. Dit is een gevolg van de economische situatie en veel medewerkers hebben tegenwoordig dan ook geen vast contract meer, maar werken op flexibele basis. In Nijmegen is dit niet anders dan in de rest van Nederland en dit verloopt vaak via een payrollbedrijf.

De kosten van personeel beperken

Door middel van payrolling kunnen de personeelskosten beheerst worden. U draagt een aantal verantwoordelijkheden en hebt er geen omkijken meer naar én geen onverwachte kosten.

Weg met de administratieve rompslomp

Het payrollsysteem is voordelig voor werkgevers. Zo worden bijvoorbeeld verzekeringen en andere diensten collectief, en dus voordeliger, ingekocht. De eigen CAO van het bedrijf kan ook duurder zijn dan die van de payroller. Maar vooral het feit dat geen eigen personeelsadministratie noodzakelijk is en dat alles door het payrollbedrijf wordt geregeld, spreekt de meeste ondernemers aan.

Payroll dienstverlening voor uw bedrijf

Denkt u over payrolling voor uw bedrijf? Op de website, op pagina Payroll Nijmegen vindt u diverse payrollbedrijven. U kunt kiezen welke payroller u wilt inschakelen. Vooraf vraagt u offertes aan om te kunnen vergelijken.

Welk soort bedrijven maken gebruik van payroll Nijmegen?

Of u nu onderneemt in de horeca, de zakelijke dienstverlening of me maakindustrie, payrolling kan iets voor u betekenen. Ook maakt het niet uit wat de omvang van de onderneming is. Payrolling is dus voor vrijwel elk bedrijf geschikt en vele ondernemers hebben dit ook al ontdekt en maken er gebruik van.

Hoe werkt het systeem van payrolling?

De werking van payrolling is eenvoudig. In plaats van een contract met het bedrijf waar hij werkt heeft de werknemer een contract met de payroller. De payroller betaalt hem ook zijn loon en regelt alles wat daarmee te maken heeft. Ook regelt de payroller alles rondom verzuim, belastingafdracht en dergelijke. Dit is allemaal aan het payrollbedrijf uitbesteed.

Hiervoor rekent het payrollbedrijf een bedrag per uur, waar alle kosten bij inbegrepen zijn, ook de marge voor de payroller.
Hoewel de werknemer dus eigenlijk in dienst is bij het payrollbedrijf, is dit in de dagelijkse gang van zaken niet merkbaar. Hij werkt in de praktijk gewoon bij uw bedrijf.

Wat zijn de kosten van payroll?

Payrolling zit als volgt in elkaar: Het brutoloon van de werknemer is de eerste component. Dan komen daarbij de fiscale en sociale lasten voor de werkgever en tot slot pensioen en verzekeringen. Door middel van een zogenaamde omrekenfactor wordt vervolgens de marge voor de payroller bepaald. Deze omrekenfactor is voor u van belang om de offertes van de verschillende aanbieders met elkaar te kunnen vergelijken.

 

Wilt u een payroll Nijmegen offerte aanvragen

De payrollers in de regio Nijmegen en de landelijk werkende organisaties zijn opgenomen op deze website. De locatie van de payroller is immers niet van doorslaggevend belang. immers ook elders in het land gevestigd zijn. U kunt bij verschillende payrolbedrijven aanbieders een offerte aanvragen en bekijken wie voor uw situatie het beste en het voordeligst werkt. Het aanvragen van payroll Nijmegen offertes is geheel gratis.

U vraagt een offerte eenvoudig aan door middel van het formulier op deze website.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *