Payrolling is niet slechts het overnemen van de salarisadministratie, zoals de naam in eerste instantie doet denken, maar een payrollbedrijf gaat een stap verder. Bij payrolling neemt payroll Almere uw werknemers over. Juridisch gesproken, gaan de werknemers een dienstverband aan met payroll Almere, waardoor u ontlast wordt van uw personeels- en salarisadministratie. Het inhuren van nieuwe werknemers doet u zelf en u bepaald bijvoorbeeld het salaris. De nieuwe werknemers komen echter in dienstverband bij het payrollbedrijf en deze voert de bijbehorende administratie uit.

En de voordelen van payroll Almere?

Voor u als werkgever, zijn er aantrekkelijke voordelen te behalen als u gebruikt maakt van payrolling. Voorheen zeiden we het al, uw medewerkers komen bij payroll Almere in dienst. Alle juridische verantwoordelijk komt dus op ons bordje te liggen. De werkgever hoeft zich geen zorgen meer te maken om op de hoogte te blijven van alle, regelmatig wijzigende, wetgeving met betrekking tot bijvoorbeeld verloning, ARBO en ziekteverzuim. Dit wordt bij payrolling verzorgd door payroll Almere. Uw overheadkosten zullen dus beduidend minder worden. Middels het tarief dat aan het payrollbedrijf betaald wordt, weet u van tevoren welke kosten u heeft en is dit makkelijk te verdisconteren in uw kostprijsberekening.
Payroll Almere neemt u een hoop werk uit handen, waardoor u zich voor de volle 100% op de bedrijfsvoering kan concentreren.

Payrolling en de medewerker

Voor de medewerkers zal de grootste aanpassing vooral gevoelsmatig zijn, omdat ze uiteindelijk een nieuwe arbeidsovereenkomst moeten aangaan. In praktijk zal er voor hen weinig veranderen. Ze blijven werken op de plek waar ze altijd gewerkt hebben, met hetzelfde salaris en met dezelfde collega’s. Doordat het payrollbedrijf zich toelegt op het overnemen van personeels- en salarisadministratie, heeft het een expertise op dit terrein waar de medewerkers gebruik van kunnen maken. Er is ruime kennis van de CAO ‘s, of bijvoorbeeld de belastingwetgeving, zodat de specialisten van payroll Almere hen van dienst kunnen zijn bij onzekerheden of twijfels.

Payrolling en de freelancer/ZZP’er

Payroll Almere is er niet alleen voor bedrijven, ook freelancers en ZZP’ers kunnen gebruikmaken van de payrollingsdiensten van payroll Almere. U komt op de loonlijst van het payrollbedrijf, maar vrees niet, u blijft zelf uw tarieven bepalen! Payroll Almere kan administratieve en financiĆ«le verplichtingen van u overnemen, zodat u bijvoorbeeld geen debiteurenrisico meer loopt omdat ook de facturatie via payroll Almere verloopt. Juridisch gezien bent u werknemer, waardoor u automatisch verzekerd bent voor de werknemersverzekeringen zoals bijvoorbeeld Ziektewet, WW, WIA.

Payrolling, interessant voor u?

Heeft u een beter beeld gekregen van payrolling en wat een payrollbedrijf voor u kan betekenen? Wilt u weten of payrolling voor uw bedrijft een interessant alternatief is? Neem gerust, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact op met payroll Almere of vul de offerte aanvraag in. Onze specialisten kunnen het u allemaal nog eens haarfijn uitleggen.
Payroll Almere kan u veel werk uit handen nemen; u hoeft zich slechts op uw business te concentreren.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *