Utrecht is het dynamische, kloppende hart van Nederland. De gastvrije stad telt veel horecazaken en kent een rijke industrie. Vooral de creatieve industrie groeit snel met nu al 25.000 professionals .Daardoor is er nood aan flexibele werknemers, een competentie die onontbeerlijk is voor uw onderneming. Groeien of afbouwen indien het nodig is. Payrolling is hierop afgestemd als het gaat om uw personeelsadministratie. Op deze website vindt u de belangrijkste aanbieders waarbij u eenvoudig een gratis en vrijblijvende payrollofferte via mail kunt aanvragen. Ruim één derde van de bedrijven geeft zijn personeelsadministratie uit handen. Als uw bedrijf in Utrecht is gevestigd kan dat via deze pagina: Payroll Utrecht!

Payroll dienstverlening

Uw bedrijf heeft vast al van het bestaan van Payroll Utrecht vernomen. Hier treft u de nodige informatie aan. Uw taken op het vlak van loonberekening en -administratie kunt u zorgeloos overdragen aan een erkend secretariaat. Ook periodieke taken kunt u uitbesteden. We denken aan vakantiegeld, eindejaarspremies of educatief verlof. Payrollspecialisten kunt u tijdelijk of permanent inschakelen. Er wordt gewerkt met efficiënte procedures en expertkennis. U maakt tijd vrij voor een beter humanresourcesmanagement en bespaart op overheadkosten dankzij payroll Utrecht.

Wat is Payroll?

Bij payrolling komt personeel in handen van een salariëringsbedrijf. Dit biedt heel wat voordelen. Juridische en administratieve aangelegenheden zoals arbeidscontracten,uitbetaling van salarissen,afdragen van premies en belastingen, pensioen, ziekteverzuim en eventueel ontslagen. Payrolling bespaart u veel tijd en zorgen. Dit geldt niet alleen voor vast personeel maar ook voor interims, vakantiewerkers, stagiairs en ZZP’ers die bijgevolg hun contract krijgen van het payrollbureau. Ook de verloning, verlofregeling, ziektemeldingen en noodzakelijke verzekeringen worden door het salariëring bedrijf geregeld. Payroll is tegenwoordig in opmars en wordt vooral door horeca, industrie en overheid ingezet. Kleine en grote bedrijven schakelen payrolling in. Uw bedrijf betaalt deze diensten per aantal werkuren die besteed worden aan uw personeel.

De voordelen payroll Utrecht

Werkgevers genieten van veel voordelen. Tijdelijke contracten kunnen flexibel ingezet worden. Omdat bepaalde werknemers onder verschillende CAO’s kan bespaard worden op loon. vallen. Doorat verzekeringen op grote schaal ingekocht worden, profiteert men van inkoopvoordelen. U hoeft zelf geen tijd in uw eigen personeelsadministratie te stoppen. En tijd, is winst! Ook zijn er voordelen van payroll voor werknemers:n zo zijn de arbeidsvoorwaarden en -overeenkomst conform de CAO van het bedrijf, is met sociaal verzekerd en is er een stipte loonbetaling met duidelijke loonstrook.

Wat zijn de kosten?

Payrollkosten werken met vaste all-in tarieven. U betaalt per aantal gewerkte uren waarvan u de kostprijs op voorhand weet. Dit schept duidelijkheid en zo wordt uw bedrijf niet op geconfronteerd met teleurstellende personeelskosten.

Een offerte op payroll Utrecht

Onze website biedt een overzicht van alle payrollbedrijven in en rond Utrecht.
Het staat u vrij bij meerdere offertes aan te vragen en zo te vergelijken. U hoeft enkel uw gegevens in te vullen op het formulier en versturen naar de verschillende dienstverleningen.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *