Payroll interessant voor u?

Heeft u een eigen onderneming en beschikt u nog niet over de tijd en/of middelen om vast personeel in te huren? Voor ondernemers heeft payrolling vele voordelen. Bijvoorbeeld als u payroll Den Haag zoekt, kunt u op deze pagina informatie vinden die u zoekt. Wellicht is payroll interessant voor uw onderneming. De voordelen op een rijtje:

Geen administratie, lage ondernemingskosten

Dankzij een payrollsysteem blijven de kosten voor u als werkgever zeer inzichtelijk en overzichtelijk. Een loonadministratie is niet nodig, personeelsdossiers evenmin. Het payrollbedrijf neemt de verantwoordelijkheden en plichten van de werkgever compleet over. Voor ondernemers zeer prettig, op die manier zijn personeelskosten een zeer overzichtelijke en controleerbare post. Er is geen sprake van onduidelijke en langdurige arbeidsrelaties. Maak van tevoren duidelijke afspraken over de tarieven en u bespaart uzelf veel tijd en onduidelijkheid. Payroll Den Haag ontzorgt.

Freelancers inhuren via payroll Den Haag

Payroll in Den Haag is een ideale constructie om ZZP en freelancers aan het werk te zetten zonder verklaring arbeidsrelatie (VAR verklaring). Dit werkt als volgt: de ZZP’ers worden in dienst genomen door het payrolling bedrijf en dit bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor de complete administratie en de uitbetalingen en facturatie. Een groot voordeel hiervan is dat de freelancer niet in dienst treedt, maar zelfstandige blijft, en dat u als werkgever niet ‘vast zit’ aan deze medewerker op basis van een arbeidscontract.

Zeer veel flexibiliteit dankzij payroll

Dankzij payroll Den Haag kunt u medewerkers zeer flexibel inzetten. Dit is bijvoorbeeld handig als u te maken heeft met piek- of seizoensarbeid, zoals in de horeca of tuinbouw bijvoorbeeld het geval is. Deze medewerkers zijn niet bij u in dienst, maar bij het payrollbedrijf. Daardoor zit u niet vast aan vaste of seizoenscontracten.

Geen CAO bij payroll

Geen verplichte CAO is een bijkomend voordeel van payroll Den Haag. Wanneer een werkgever de werknemers via een payrolling bedrijf verloont, komen zij niet onder de CAO van uw branche te vallen, maar onder het CAO van het payrolling bedrijf. Als gevolg draagt u bijvoorbeeld geen kosten af voor collectieve verzekeringen en bespaart u op aanvullende regelingen. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten voor uw onderneming.

Payroll ontzorgt

Het inhuren van een werknemer via payrolling heeft dus vele voordelen voor u als onderneming. Een payrollbureau voert de volgende taken uit voor u als ondernemer:
– loon uitbetalen
– arbeidsovereenkomsten
– salarisadministratie, jaaropgaven
– ontslagprocedures
– pensioenen
Ook als een werknemer ziek wordt, komt dit in de eerste plaats ter verantwoordelijkheid van het payrollingbedrijf. Goed ondernemerschap en payroll Den Haag gaan prima samen!

Uiteraard blijft u zelf volledig in controle over uw personeel. Het aannemen van nieuwe werknemers en salarisonderhandeling kunt u zelf doen. Ook functioneringsgesprekken en beoordelingen en andere interne aangelegenheden blijven gelijk. In de praktijk merkt u daarom weinig van de payrollconstructie. Geinteresseerd in payroll Den Haag? Neem contact op.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *