Payroll in Wijchen

Payroll Wijchen

Tegenwoordig werken veel werknemers onder een flexibel contract, maar voor u als ondernemer is het wel zo prettig om toch een goed overzicht te houden over de personeelskosten. Dit kan met Payroll Wijchen!
Er zijn talloze redenen waarom het voor u als ondernemer interessant kan zijn om te kiezen voor een Payroll bedrijf. Op deze pagina vindt u meer voordelen en informatie over Payroll in Wijchen en omgeving.

Payroll en flexibiliteit

Door middel van een eigen CAO is het via Payroll in Wijchen mogelijk om werknemers flexibel te blijven inzetten voor bepaalde tijd. Bijvoorbeeld, u heeft een tijdelijke functie open staan binnen uw organisatie maar u weet niet hoe lang deze functie beschikbaar blijft. Een tijdelijk contract via Payroll kan dan interessant zijn! Tijdelijke contracten in Wijchen e.o. zijn zeer eenvoudig te realiseren via Payroll. Natuurlijk zijn er verschillende soorten flexibele contractvormen.

Besparen van kosten

In plaats van een complete personeelsadministratie te voeren met loonadministratie, pensioenbeheer, verzekeringen, ziekteverzuim etc, ontvangt u als organisatie slecht de inkoopfactuur van het Payrollbedrijf. Door alles bij één bedrijf onder te brengen, betaalt u uiteraard minder voor de geleverde diensten dan als u deze zelf apart zou inkopen. Zo kunnen wij als Payrollbedrijf een aanzienlijke besparing opleveren voor u als ondernemer. Kosten besparen én een grote last uit handen geven? Zet uw personeel op de Payroll!

Zorgeloos ondernemen?

U als ondernemer weet als geen ander dat het voeren van een personeelsadministratie een tijdrovende bezigheid is. Maar als ondernemer heeft u hier helemaal geen tijd voor, u wilt zich richten op de core-business van uw bedrijf! Als u ervoor kiest om met ons samen te werken, blijft u verantwoordelijk voor de werving en selectie en de dagelijkse aansturing van uw personeel, zo houdt u uw personeel betrokken bij uw bedrijf. De rest nemen wij voor u uit handen.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Door uw personeel onder te brengen bij een Payrollbedrijf bent u ervan verzekerd dat u geen risico meer draagt voor tijdelijke en correcte salaris uitbetaling, verzuimregistratie, verzekeringen en andere werkgeversverplichtingen. Daarnaast nemen wij ook het risico op doorbetaling van loon bij zieke medewerkers over. Een hele zorg minder!

Als u op zoek bent naar Payroll, in Wijchen en omstreken, vraagt u direct een offerte aan via deze website. Vul uw gegevens in op het formulier van deze pagina en u ontvangt de offertes direct per e-mail.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *