Payroll in Den Bosch

Den Bosch is een economisch boeiende regio met veel techno start-ups maar ook vanouds grote ondernemingen. In dit klimaat is de behoefte aan flexibiliteit op de arbeidsmarkt groot. Veel werknemers hebben tegenwoordige dan ook een flexibel contract. Voor ondernemers heeft dit veel voordelen, die uiteindelijk, doordat bedrijven beter kunnen overleven ook voor de werknemers goed uitpakken. Meestal verloopt de inzet van flexibel personeel via payrolling.

Informatie over Payroll dienstverlening

Op deze pagina Payroll Den Bosch verschaffen wij de informatie die nodig is voor het inschakelen van het juiste payrollbedrijf voor uw organisatie. Payrollen is een gemakkelijke en eenvoudige manier om flexibel in te zetten. Het is ook vaak voordeliger dan eigen personeel. U hebt ook geen zorgen over de personeelsadministratie, het verzuimmanagement en alles wat daarmee samenhangt. Dat besteedt u allemaal uit aan het payrollbedrijf. Met payroll Den Bosch kunt u zich richten op uw eigenlijke werk: ondernemen.

Voor welke bedrijven is payroll Den Bosch geschikt?

Payroll is geschikt voor alle soorten bedrijven. Of u nu onderneemt in de horeca of in de dienstverlening of wellicht in de industrie, u kunt gebruik maken van payrolling. Zelfs de overheid maakt er gebruik van. Ook doet het er niet toe of uw ondeneming groot of klein is. ZZP’ers maken ook gebruik van de payrollconstructie en laten de administratie en facturatie graag over aan een payroller.

Hoe werkt payrolling?

De payrollconstructie betekent dat uw werknemers geen contract hebben met u maar met het payrollbureau. Loonbetaling en administratie geeft u dus volledig uit handen. Ook het verzuimmanagement en de verlofregistratie wordt door de payroller verzorgd. Dat geldt eveneens voor de belastingaangiftes en de vereiste verzekeringen. In de dagelijkse praktijk merken u en uw medewerker geen verschil: De werknemer werkt gewoon in uw bedrijf en u hebt een normale arbeids- en gezagsverhouding.

De voordelen van payroll Den Bosch

Voor werkgevers zijn er veel voordelen aan payrolling. Allereerst is er natuurlijk de flexibele inzet van arbeid, die het mogelijk maakt om in drukke tijden meer personeel in te zetten en in rustige tijden de kosten van personeel te beperken. Verder kan sprake zijn van kostenreductie doordat bijvoorbeeld verzekeringen collectief worden ingekocht. Het is ook een rustgevende gedachte dat de kosten vast liggen en er geen onverwachte kostenposten op het gebied van personeel kunnen opduiken. Het feit dat het niet meer nodig om een eigen personeels administratie, met alle rompslomp van dien, te voeren is voor veel werkgevers echter het belangrijkste voordeel.

Wat zijn de kosten van payroll?

Payrolling kent een tariefopbouw die bestaat uit verschillende componenten. Ten eerste is er het brutoloon van de werknemer. Verder zijn er de sociale en fiscale lasten en de kosten van pensioen en verzekeringen. Door middel van een omrekenfactor wordt de marge voor het payrollbedrijf hieraan toegevoegd. Deze payroll omrekenfactor is een indicatie van de kosten die het payrollbedrijf rekent en u kunt aan de hand hiervan de verschillende aanbieders vergelijken. Op deze website vindt u de diverse payrollers en kunt u een vergelijking maken aan de hand van offertes.

Wilt u een payroll Den Bosch offerte aanvragen?

Op onze website hebben wij alle payrollbedrijven in ‘s-Hertogenbosch bij elkaar gebracht. U kunt het beste bij meerdere payrollers een offerte aanvragen. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. U doet dit door invulling van het formulier.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *